вторник, 1 февруари 2011 г.

Welcome

Здравейте мили лейдита. Надявам се, че този блог ще ви помогне повече за Lady Popular. Тук ще публикуваме нови и важни неща за сайта. Може и да ми задавате въпроси, от които се интересувате. Тук може да правите всичко свързано със сайта, но без да нарушавате правилата. Може да организирате конкурси и всякакви други неща, които мислите, че ще бъдат полезни и интересни на четателите. Но за да ги правите първо трябва да станете последовател на блога. Допускам само тези които ми се докажат, че имат уменията да бъдат последователи, които да спазват правилата, иначе ще бъдат отхвърлени. Сега ще ви кажа и правилата:
             1.В блога се пише само на кирилица!
             2.Последователи могат да станат само тези, които имат РЕГИСТРАЦИЯ  в сайта.
             3.Нямате правото да копирате или преписвате публикациите и да ги поставяте в други блогове или сайтове или каквото и да е друго!!!
             4.Обидите срещу автора на блога и неговите последователи за забранени!
                                                        !!!ВАЖНО!!!
Тези, които нарушават правилата ще бъдат заменени с други последователи, които са се класирали след тях. Лейдитата, които искат да станат последователи трябва да са над 5 ниво (включително и 5 ниво)! Не искам да чувам оплаквания: ама защо така, това не е честно и други от този сорт!!! Така съм преценила за добре. Тези, които искат да се запишат за последователи имат краен срок до края на месеца: 28.02.11 година. Може да се запишете като ми пишете съобщение в Lady Popular. Аз ще обявя на 02.03.11год. тези, които са се класирали за последователи. В сайта ще ме намерите под името Donatelaa. Довиждане това беше всичко от мен засега.